HISTORIA

Keikaus on perustettu 1991 liikunnanopettaja Nina Nivan toimesta. Ensimmäinen toimipaikka oli Soukassa. Vähitellen Keikaus on laajentunut siten, että toimipisteitä on tällä hetkellä viisi ympäri Espoota: Leppävaarassa, Kilossa, Nöykkiössä, Juvanmalmilla ja Lippajärvellä. Opettajia näissä kaikissa toimipisteissä on noin 20, joista osa toimii apuopettajina, sillä alle kouluikäisten tunneilla sekä aloittelijoiden tunneilla tarvitaan aina kaksi opettajaa turvallisuuden ja tunnin sujuvuuden takaamiseksi.

Keikaus on Suomen nuorisosirkusliiton jäsensirkus. Liitto järjestää vuosittain tai joka toinen vuosi sirkusfestivaalit eri puolilla Suomea. Keikauksen esiintyvät ryhmät ovat käyneet festivaaleilla esiintymässä vuodesta 1997 asti.

Ulkomaanmatkalla olimme ensimmäistä kertaa 2001. Silloinen matka suuntautui kansainvälisille nuorisosirkusfestivaaleille Viipuriin ja Pietariin. Silloin vielä kovin nuoret sirkuslaisemme pääsivät esiintymään legendaariseen Pietarin sirkukseen.

Tämän legendaarisen matkan jälkeen olemme joka vuosi vierailleet erilaisilla sirkus- tai voimistelufestareilla ympäri Eurooppaa.